Українські військовослужбовці вже протягом більше 100 днів героїчно протистоять рашистам як на півдні, так і на сході країни. Від Херсонської області, до Запорізької, Донецької, Луганської та Харківської.

Воїнам ЗСУ вдалося вибити противника з-під Києва, з Чернігівської та Сумської областей. Тепер, завдяки нашим захисникам, більше 30 тисяч рашистів ніколи не побачать свої родини, друзів. Можливо, тільки на похоронах, якщо сторона противника зволить забрати їх тіла або їх взагалі можна буде ідентифікувати.

Українські військовослужбовці, скріншот: Youtube
Українські військовослужбовці, скріншот: Youtube

Але їм занадто багато уваги-поговоримо про воїнів ЗСУ. Тим більше, що в TikTok з'явилося відео з ними, в ході якого чоловіки відповіли на просте питання - що вони зроблять відразу ж після перемоги.

— Я повернуся додому до сім'ї, візьму дружину і дітей, і відвезу на море відпочивати.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

— Я вип'ю баночку крафтового пива.

— По-перше, відісплюся. По-друге, візьму сім'ю і поїду на природу.

— Поїду до дружини і дочок, обійму їх і поцілую.

— Міцно обійму дочку, запрошу друзів до себе на чарку і висплюся.

— Спочатку відісплюся, а потім будемо святкувати і працювати.

@247tro

Пишіть у коментарях, що ще хочете запитати у наших героїв🇺🇦

♬ оригінальний звук - hope for a smile

Нагадаємо, український генерал Дмитро Красильников про необхідність важкого озброєння: "До 4 тисяч снарядів з боку рф за пів дня"

Як повідомляв "Знай.ua", воїн ЗСУ Михайло Попов хотів одружитися на красуні, вийшовши з "Азовсталі", але війна знищила плани: "був фортецею і силою"

Знай.ua писав, матеріальна допомога для сімей військовополонених: як оформити, і скільки заплатять