Стало відомо про те, що бюджет партії "Єдина Росія" вже перевищив доходи міст-мільйонників. Найбільше вони витрачають грошей на пропаганду, щоб приховати правду про війну.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Справа в тому, що за останніми опублікованими в мережі даними, в минулому році на рахунок політичної сили, яка належить диктатору Путіну, прийшло не менше 10,4 мільярдів рублів. Звичайно ж, велика частина грошей була витрачена, і на кінець звітного періоду у них залишилося близько 3,3 мільярдів рублів.

Російська пропаганда, фото: Instagram
Російська пропаганда, фото: Instagram

"При цьому найбільшими були витрати на пропаганду і створення партійних медіа — 3,3 млрд рублів", - пишуть російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше в мережі вже з'являлася інформація стосовно того, що Росія збільшила витрати на пропаганду в три рази, і це тільки з початку військових дій на території України.

З січня по березень з російського бюджету витратили 17,4 млрд рублів на це. При цьому, в аналогічному періоді минулого року витрати становили всього 5 мільярдів. З цього можна зробити висновок, що Путін вкрай боїться не тільки програти, але і бунту з боку народу. Вони і так вже почали розуміти, що з себе насправді він представляє, і що ця війна шкодить в першу чергу мирному населенню.

Пропагандист, фото: скріншот з відео
Пропагандист, фото: скріншот з відео

Крім того, план бліцкригу давно провалився, і велика частина військових деморалізовані. Вони хочуть повернутися додому живими, тому бояться вступати в бій з ЗСУ.

Пропагандист, фото: скріншот
Пропагандист, фото: скріншот

Нагадаємо, що екс-міністр оборони Андрій Загороднюк розповів, чому Україні не можна поступатися територією

Раніше повідомлялося, що стало відомо, чому Німеччина боїться ЗСУ і тягне з поставками озброєння

Також, побитий до коми на мітингу 16-річний білорус втік в Україну, щоб захищати її від рашистів