У Олексія Арестовича закінчились безтурботні новини, — попереду важкі тижні опору російським окупантам, яких стає дедалі більше.

На думку Арестовича, російські окупанти накопичили чималу кількість сил, та почнуть атаку вже найближчий тиждень. Тому немає часу розслаблятися. Про це аналітик розповів у ефірі програми російського опозиціонера Фейгіна.

Олексій Арестович. Фото: скрін youtube
Олексій Арестович. Фото: скрін youtube

За його словами, ізюмсько-слов'янське угруповання військ рф успішно просувається в напрямку Святогірська, а також пішло на трасу на Барвінкове.

Карта бойових дій. Фото: Youtube
Карта бойових дій. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Другий напрямок, за словами Арестовича — у напрямку Слов'янська. Там заявив радник Офісу президента, надпотужна концентрація російських сил. До облоги міста можуть перейти через тиждень. Нашій обороні на півночі міста дуже важко і перспективи їх дуже не ясні.

Ще один напрямок це Сіверодонецьк. Сюди росіяни загарбники стягували велику кількість артилерії. Захисники постійно змушені маневрувати під ударами арти.

Карта бойових дій. Фото: Youtube
Карта бойових дій. Фото: Youtube

Вони зняли війська з Бахмутівського напрямку і намагаються перерізати трасу Бахмут-Лисичанськ. Там у них є просування. Може навіть переріжуть. Крім того, може загостритися ситуація в Запорізькій області - росіяни концентрують війська в районі Василівки, південніше Запоріжжя.

Нагадаємо, раніше ми писали, що кубло колаборантів на Чернігівщині готувалося помагати окупантам у разі наступу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", боєць ЗСУ ризикнув життям, щоб вивести з-під посиленого обстрілу десять поранених товаришів.

Також "Знай.ua" писав, що ексслужбовець росії "анонсував" ЗСУ в Москві після провалу рашистів в Україні.