Українців закликають бути пильними, оскільки останнім часом фіксується активізація диверсійної роботи окупантів у Києві та області. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко під час телемарафону.

У Міністерстві внутрішніх справ України заявили, що в Києві і по всій області активізувалися ДРГ окупантів. Українські силовики успішно протидіють їх підривній діяльності, проте місцевим жителям не варто втрачати пильність.

Вадим Денисенко. Фото: скрін youtube
Вадим Денисенко. Фото: скрін youtube

"Насправді ситуація така, що останнім часом росіяни дійсно посилили диверсійну роботу. Вони набирають людей, переважно з окупованих територій, Це Донецька і Луганська області, це люди, які як мінімум розуміють, а іноді навіть можуть говорити українською мовою, для того, щоб потім їх перекидати в інші регіони України і здійснювати тут ті чи інші теракти", - заявив радник міністра внутрішніх справ.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Вадим Денисенко додав, що після невеликого періоду затишшя, в Україні знову почали регулярно виявляти і затримувати ворожі ДРГ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Творчий захисник Сергій зізнався, кого мріє намалювати після перемоги України: "З віночком з польових квітів на голові".

Також наш портал інформував, російські окупанти почали масово викрадати чоловіків на тимчасово захоплених територіях: вимагають викуп від 10 до 30 тисяч доларів.

Крім того, наш портал інформував, у Пенсійному фонді України повідомили про зміну порядку обчислення стажу окремої категорії осіб: які документи треба надати.