У Кремлі вирішили змінити "методичку" щодо так званої "спецоперації" в Україні. Служба безпеки успішно розкрила плати російських окупантів і розповіла про них на офіційній сторінці в соцмережі facebook.

СБУ заявила, що в Росії вирішили змінити "методички", щоб "правильно висвітлювати спецоперацію" в Україні. Так, в російських спецслужбах визнають, що росіяни не розуміють, чому війна була єдиним способом "вирішення цілей". У зв'язку з цим у ФСБ почали намагатися знайти нові аргументи, щоб пояснити це і одночасно виправдати злочини російських військових.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Так, щоб змінити настрої серед населення, спецслужби рф вирішили ввести нові "методички", згідно з якими, планують створювати багато" позитивних " роликів нібито про порятунок тварин і возз'єднання сімей.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Щоб змінити ситуацію, на думку російських спецслужб, треба створювати більше роликів про "гєроєв асвабадітєлєй", порятунок тварин, возз’єднання розлучених сімей… тобто більше "мімімішних" історій, яких зараз не вистачає", - йдеться в повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Творчий захисник Сергій зізнався, кого мріє намалювати після перемоги України: "З віночком з польових квітів на голові".

Також наш портал інформував, Київ обстріляли з Каспійського моря, ракета ледь не спровокувала витік радіації на Південноукраїнській АЕС.

Крім того, наш портал писав, українець мріє дожити до дня, коли Росія розпадеться на частини: разом з побратимами робить для цього все.