Українські захисники показали відео з передової, на якому з ювелірною точністю знищують техніку російських окупантів. Ролик опублікували на сторінці 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького в соціальній мережі facebook.

Вже четвертий місяць російські окупанти зазнають поразки в Україні. Незважаючи на перевагу в озброєнні і чисельності армії противника, українські захисники роблять неможливе, руйнуючи всі плани Кремля.

Бійці ЗСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ЗСУ. Фото: скрін youtube

Так, бійці ЗСУ вирішили показати кілька хвилин зі своєї роботи на передовій. Захисники за допомогою протитанкового ракетного комплексу "Стугна-П" знищили ворожу техніку. Варто відзначити, що вони зробили це з особливим професіоналізмом і ювелірною точністю. Хоча мета знаходилася досить далеко бійці влучно її ліквідували, не залишивши ворогові шансу на порятунок.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Горить-палає техніка ворожа, Рідна Україна переможе!
30 ОМБр знищило кілька ворожих танків і БТР противника!",- підписали ролик.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські окупанти не зможуть захопити Донецьку область через помилкову тактику: "друга у світі армія" знову облажалася.

Також наш портал інформував, російські окупанти почали масово викрадати чоловіків на тимчасово захоплених територіях: вимагають викуп від 10 до 30 тисяч доларів.

Крім того, наш портал інформував, у Пенсійному фонді України повідомили про зміну порядку обчислення стажу окремої категорії осіб: які документи треба надати.