У російської армії почалися проблеми з озброєнням, оскільки вони почали використовувати інший вид ракет. Такий висновок зробив радник офісу президента України Олексій Арестович коментуючи останні ракетні удари противника.

В Україні вже четвертий місяць триває опір російським окупантам, які вторглися з метою захопити країну. За цей час загарбники випустили більше двох тисяч ракет різних видів, руйнуючи мирні будинки, школи і взагалі-то все, що попадеться на очі.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

Олексій Арестович вважає, що після понад ста днів інтенсивних обстрілів України у російських окупантів почалися проблеми з озброєнням.

"У" другої армії світу "почалися проблеми з озброєнням", - заявив радник Офісу президента.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олексій Арестович. Фото: Youtube
Олексій Арестович. Фото: Youtube

Арестович заявив, що про це свідчить недавній обстріл Одеси, коли росіяни використали ракети середньої дальності - Х59. Дальність ураження цих ракет менше ніж 300 кілометрів, тому окупантам доводиться підходити до кордону дії українських ППО.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, прикордонник Ігор після 20 років служби вийшов у запас ЗСУ, але мрії про щасливе життя з синами зруйнувала рф: "Я тут, щоб захистити".

Також наш портал інформував, російські окупанти почали масово викрадати чоловіків на тимчасово захоплених територіях: вимагають викуп від 10 до 30 тисяч доларів.

Крім того, наш портал інформував, у Пенсійному фонді України повідомили про зміну порядку обчислення стажу окремої категорії осіб: які документи треба надати.