Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відповів президенту Франції Еммануелю Макрону, який напередодні заявив, що необхідно "зберегти обличчя путіну". Позицію з цього приводу міністр висловив у соцмережі twitter.

Еммануель Макрон напередодні заявив, що "не потрібно принижувати Росію", щоб в день припинення бойових дій сторони могли знайти вихід із ситуації шляхом дипломатії. Також він додав, що російський президент зробив помилку, але "росіяни як і раніше великий народ".

Еммануель Макрон, фото: скріншот з відео
Еммануель Макрон, фото: скріншот з відео

На слова французького лідера відреагував глава МЗС України Дмитро Кулеба. Він зазначив, що Росія сама себе принижує, розв'язавши цю війну і здійснюючи жахливі злочини. Міністр нагадав, що на даний момент важливо вирішити питання, як поставити країну-агресора на місце і повернути мир в центр Європи.

Дмитро Кулеба. Фото: скрін youtube
Дмитро Кулеба. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Заклики уникати Приниження Росії можуть тільки принизити Францію і будь-яку іншу країну, яка до цього закликає. Тому що це Росія принижує себе. Нам усім краще зосередитися на тому, як поставити Росію на місце. Це принесе мир і врятує життя", - написав Дмитро Кулеба.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на що ти готовий заради своєї країни: журналісти порівняли відповіді українців і росіян, відразу прояснюється.

Також наш портал писав, українські військові відмовляються переходити на бік окупантів, залишаються вірними до кінця: а ось у поліції великі проблеми.

Крім того, наш портал інформував, окупанти підготували жорстоку провокацію в Чорному морі: запускають ракети ховаючись за цивільними суднами.