Бійці ЗСУ показали "колегу" знаменитого пса Патрона, який також приносить багато користі і допомагає вберегти десятки життів. Чотирилапого героя показали на офіційній сторінці Міністерства оборони України в соцмережі facebook.

Українці вже четвертий місяць дають відсіч російським окупантам, виганяючи їх з країни. Втім, тікаючи, загарбники залишають після себе безліч мін і снарядів, які несуть небезпеку для життя людей. Знаходити і знешкоджувати такі "сюрпризи" українським захисникам допомагають чотирилапі герої. Так, в Міноборони показали "колегу" пса Патрона.

"Колега" Патрона. Фото: скрін facebook
"Колега" Патрона. Фото: скрін facebook

Пес, завдяки неймовірному нюху, відшукує "сюрпризи", які залишили після себе російські окупанти. На відео можна побачити десятки знешкоджених мін, через які могли постраждати люди.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Нюх як у алмаза: мінно-пошуковий пес виявляє смертоносні рашистські пастки і "сюрпризи". Чотириногий боєць одного з підрозділів Командування Сил підтримки Збройних Сил України допомагає в пошуку мін, снарядів, саморобних вибухових пристроїв", - йдеться в повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські окупанти не зможуть захопити Донецьку область через помилкову тактику: "друга у світі армія" знову облажалася.

Також наш портал інформував, російські окупанти почали масово викрадати чоловіків на тимчасово захоплених територіях: вимагають викуп від 10 до 30 тисяч доларів.

Крім того, наш портал інформував, у Пенсійному фонді України повідомили про зміну порядку обчислення стажу окремої категорії осіб: які документи треба надати.