Трактористи, ризикуючи своїм життям та технікою виїжджають на поля

Про нещасні випадки під час польових робіт повідомляють у ДСНС України.

Починаючи з квітня сільськогосподарські роботи українці вимушені проводити у небезпечних умовах. Ворог, відступаючи, замінував українські поля.

Понівечений трактор. Фото: ДСНС України

Як повідомляють ЗМІ, найскладніша ситуація на Донбасі, його територія перетворилася на суцільне мінне поле, на розмінування якого підуть роки. Тому з початком весняних робіт на полях зросла кількість нещасних випадків.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Підірваний трактор. Фото: ДСНС України

В Київській області російські загарбники залишили після себе на полях неприємні "союпризи". За інформацією ДСНС в кінці травня в Макарівському районі в полі на тракторі підірвався тракторист.

Понівечений трактор. Фото: ДСНС України у Чернігівській області

В чернігівській області ситуація не краща, так, в середині травня поблизу села Мажугівка тракторист наїхав на міну. Чоловік зазнав значних поранень, з травматичною ампутацією нижньої кінцівки його доставили до Чернігівської обласної лікарні. Ще один нещасний випадок на Чернігівщині стався 23 травня.

Заміноване поле. Фото: ДСНС України у Чернігівській області

Рятувальну ведуть активну роботу з розмінування та знешкодження вибухонебезпечних предметів. За інформацією ДСНС з початку військового вторгнення РФ знешкоджено 127 тис. 393 вибухонебезпечні предмети, у тому числі 1 тис. 983 авіаційні бомби. Обстежено територію площею 28 тис. 714 га.

Розмінування на полях. Фото: ДСНС України

Але фахівці попереджають, що через велику кількість замінувань виявити та знешкодити всі вибухонебезпечні предмети неможливо. Тому людей просять бути пильними та обережними.

Нагадаємо, в Генпрокуратурі вирахували ще 10 окупантів, дадуть відповідь за все: крали майно мирних українців.

До слова, У рф брак голлівудських фільмів замінять власними серіалами, українці не змусили себе чекати: "Чорнобаївська різанина..."

Раніше ми писали, що український пілот евакуював поранених з "Азовсталі" під вогнем росіян: "На борту 20 осіб, двигун відмовив".