Глава Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вирішив висловитися про те, яка зараз ситуація на фронті. Звичайно ж, не забув поглумитися над російськими окупантами.

Нове звернення було опубліковано в його Telegram-каналі, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік записує ролики, і доповідає обстановку. Іноді, не забуває веселити народ.

Зараз окупанти продовжують обстрілювати прифронтове місто Миколаїв з артилерії, але, наші захисники дають потужну відсіч.

Зовсім скоро українці отримають високоточні ракети, але, не все так просто, як каже глава ОВА.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Є інформація, що і Росія їх теж отримає, але там нюанс", – зазначив Віталій Кім.

Справа в тому, що російські загарбники почали грабувати магазини в захопленому Херсоні, і вивозити все, що зможуть у бік незаконно анексованого Кримського півострова. А це вже важливий знак, який може зіграти Україні на руку.

Віталій Кім, скріншот з відео
Віталій Кім, скріншот з відео

"Це показник того, що вони розуміють, що українські військові скоро туди [в Херсон] прийдуть", – припустив глава області.

Раніше Віталій Кім зазначав, що через обстріли повертатися в місто вкрай небезпечно, і повернутися до цієї розмови краще через 2-3 тижні. Тоді ситуація буде більш ясною.

Зараз тривають контрнаступ ЗСУ в Херсонській області, і якщо все піде за планом, то можна буде звільнити місто від російської нечисті.

Воїни ЗСУ. Фото: Facebook
Воїни ЗСУ. Фото: Facebook

Нагадаємо, що Віталій Кім включив Арестовича, і розповів, коли жителі зможуть повернутися додому

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський звернувся до українців із загону "диванних військ": вказують, як потрібно воювати

Також, Чому те, що трапилося в Україні сміливо можна вважати геноцидом - кілька ознак винуватості російських окупантів