Стало відомо про те, що Сполучені Штати Америки хочуть продати Україні безпілотники з ракетами Hellfire. Допоможуть ліквідувати ще більше окупантів.

Про це передавало 3 джерела агентства Reuters.

Дані безпілотники виробництва General Atomics можуть без проблем наносити множинні удари по ЗС рф. Однак, як відзначають американські чиновники, політика їх поставок може змінитися в будь-який момент.

На дані безпілотники можна ставити ракети Hellfire, що вкрай допоможе в ліквідації російських окупантів. Продаж даного озброєння при цьому можуть заблокувати в Конгресі, і в такому випадку плани Пентагону зірвуться.

Безпілотник, фото: вільне джерело
Безпілотник, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Цей продаж має велике значення, оскільки він вперше виведе на поле бою проти Росії передову багаторазову американську систему, здатну наносити множинні сильні удари", - говорить одне з джерел.

Гроші, до слова, візьмуть з недавньої прийнятої ініціативи на 40 мільярдів доларів, і відправлені будуть вони як тільки завершаться навчання українських військових роботі з безпілотниками потрібно дочекатися лише рішення Конгресу.

Нагадаємо, що цей ударний дрон працює без перебою приблизно 30 годин, і здатний зібрати величезний масив розвідданих. Несе на собі він до 8 ракет.

Безпілотник. Фото: Вечірній кур'єр
Безпілотник. Фото: Вечірній кур'єр
Безпілотник. Фото: Вечірній кур'єр

"Як правило, MQ-1C більший безпілотник з максимальною злітною вагою, приблизно в 3 рази більше Bayraktar — TB2, з перевагами в вантажопідйомності, дальності і витривалості", - зазначив експерт з безпілотних літальних апаратів американського вертолітного товариства Ден Геттінгер.

Безпілотник, фото: youtube
Безпілотник, фото: youtube

Нагадаємо, що ув'язання російського наступу на Сході, і успіхи українського наступу на півдні- "Бадьорий звіт" Тома Купера

Раніше повідомлялося, що Олексій Данилов розповів, чи зможуть ЗСУ відбити нову атаку з боку Білорусі

Також, Чому те, що трапилося в Україні сміливо можна вважати геноцидом - кілька ознак винуватості російських окупантів