Глава Чечні Рамзан Кадиров висловив своє невдоволення пропагандистським телебаченням. Він заявив, що журналісти поширюють недостовірну інформацію про контроль над Сєвєродонецьком.

Своє відеозвернення він опублікував у Telegram-каналі, де регулярно ділиться своїми думками, які нікому не потрібні, про ситуацію в Україні, і розповідають про велич окупантів.

Цього разу глава TikTok загону звинуватив пропагандистський канал "Росія 24" в неправдивій інформації, і закликав краще перевіряти перед її оприлюдненням.

"Люди, які знаходяться далеко від Сєвєродонецька, мінімум в 160 кілометрах, вони дають такі ефіри. Це брехня. У промзоні ще залишилися шайтани, там був вибух, і ми перевіряємо, що далі. Перевіряйте, про що ви говоріть", - сказав Кадиров, коментуючи репортаж каналу "Росія 24", в якому заявили про контроль 20-30% території Сєвєродонецька.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Далі він вирішив знову розповісти про те, що це все завдяки саме чеченським військам. Хоча, як весь світ переконався, вони здатні знімати тільки ролики в соціальні мережі, щоб створювати видимість успіху.

Рамзан Кадиров, фото: скріншот з відео
Рамзан Кадиров, фото: скріншот з відео

Варто відзначити, що ситуація в Сєвєродонецьку дійсно вкрай складна, і не на руку Україні. Російським окупантам вдалося захопити більшу частину міста, але при цьому бої тривають, і українські захисники обов'язково виженуть загарбників з наших земель. Тим часом, Кадирову пора придумувати сценарії для нових постановочних роликів.

Рамзан Кадиров. Фото: Youtube
Рамзан Кадиров. Фото: Youtube

Нагадаємо, що ЗСУ розгромили численний підрозділ "вагнерівців", і росіяни почали боятися ще сильніше

Раніше повідомлялося, що чому те, що трапилося в Україні сміливо можна вважати геноцидом-кілька ознак винуватості російських окупантів

Також, війна не скасовує життя і любов: майже 52 тисячі пар в Україні об'єднали свої життя за 90 днів російської агресії