Стало відомо про те, що в Європі незабаром можуть побачити спалену техніку російських окупантів. Українська сторона збирається організувати виставку, як зараз проходить в центрі Києва.

Про це повідомив Міністр оборони України Олексій Резніков на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Там він регулярно публікує важливу інформацію, яка пов'язана з повномасштабним російським вторгненням на територію України.

Олексій Рєзніков. Фото: Facebook
Олексій Рєзніков. Фото: Facebook

За його словами, Україна збирається організувати виставку знищеної російської техніки в ряді європейських міст. Весь світ повинен побачити те, з чим прийшли до нас окупанти, і що від них в результаті залишилося.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Провести виставку планують в іспанській Севільї, португальському Лісабоні, а також французькому Бордо.

Досить символічно було б, якби виставку провели ще й у Берліні. Російська техніка знову б побувала в німецькій столиці, як під час Другої світової війни, тільки зараз в зовсім іншому статусі. Тепер ворогами стали саме росіяни. Ну, найімовірніше це не остаточний список міст, тому залишається чекати новин.

Російська техніка, фото: скріншот з відео
Російська техніка, фото: скріншот з відео

"Російські пропагандисти мріяли про те, щоб їхні танки досягли Атлантики. Ми їм допоможемо з логістикою: цей металобрухт буде виставлятися не тільки в Києві. Його побачать у Севільї, Лісабоні, Бордо", — підкреслив міністр.

Ця російська техніка зараз представлена в центрі Києва, і привезли її з його передмістя. Там російські окупанти мешкали весь березень, однак, потім усвідомили, що не справляються, і покинули позиції. Поки бігли, то розгубили величезну кількість техніки та особового складу.

Російська техніка, фото: скріншот з відео
Російська техніка, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що удар за ударом - і ворогів немає: ССО АЗОВ показали як винищують окупантів біля Запоріжжя

Раніше повідомлялося, що Володимир Путін "оцінив" відірвані ноги військовослужбовців рф у 3 мільйони: відео побачив весь світ

Також, Володимир Зеленський заявив, що Україна вийде переможницею у війні з Росією