Тракторні війська віджали у російських солдатів 120-мм буксирувану гаубицю "Нона-К" в Харківській області.

Українські військові геройські воюють та відтискають окупантів з рідної землі, та окрім військових, і прості селяни беруться допомагати надавати по зубах російським загарбникам. Так вже легендою стали аграрії, які не тільки відтягують пошкоджену російську техніку, але й підбирають на тракторах залишену втікачами. Трактористи Харківщини змогли вкрасти буксирувану гаубицю, яка стріляє кулями 120 калібру.

Гаубиця рф. Фото: Youtube
Гаубиця рф. Фото: Youtube

"Вкрали у рашиків пушку, вона їм не потрібна", - прокоментували відео.

Російські війська втрачають велику кількість техніки на українських теренах. Артустановка "Нона -К" - четверті за втратами. Ними оснащені з'єднання ВДВ - усі ДШД та ВДД, 31-ша ОДШбр та усі ОбрМП. ЗСУ вже знищено 29%, а 71% кинуто або захоплено українцями.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Нона-К" є універсальною артсистемою ствольної артилерії, що поєднує властивості міномета та легкої гаубиці. Особливістю даної артилерійської системи є те, що вона може виконувати функції міномета, гаубиці, мортири чи протитанкової гармати.

Гаубиця рф. Фото: Youtube
Гаубиця рф. Фото: Youtube

Зброя та техніка для українських військових, це те, чого не буває забагато на війні. Відомо, що українські союзники шукають у всьому світу зброю радянського взірця, щоб могти давати відсіч росіянам.

Нагадаємо, раніше російська федерація не може захопити ключові українські міста, і постійно зазнають поразки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Медведєв відреагував на вступ Фінляндії в НАТО погрозами

Також "Знай.ua" писав, що Артем Дехтяренко розповів, як чоловік хотів загубити тисячі життів.