Президент України Володимир Зеленський заявив, що впевнений у перемозі України у війні, яку розпочала Росія. Він зазначив, що це лише питання часу і ціни. Про це він розповів в інтерв'ю для програми Nieuwsuur нідерландського каналу NOS.

Володимир Зеленський заявив, що на його думку відновити територіальну цілісність військовим шляхом Україна не зможе, адже втрати складуть сотні тисяч українців. Він додав, що ЗСУ повинні повернути контроль над територіями, які були підконтрольні Україні на момент повномасштабного вторгнення рф, а далі все вирішувати дипломатичним шляхом.

Володимир Зеленський. Фото: YouTube
Володимир Зеленський. Фото: YouTube

"Я не вважаю, що військовим шляхом ми можемо відновити повністю всю нашу територію. Якщо ми вирішимо йти таким шляхом, то втратимо сотні тисяч людей. Ми повинні як мінімум повернутися у 24 число, і після цього можемо говорити про відстоювання нашої території шляхом дипломатії", - сказав президент.

Володимир Зеленський. Фото: Youtube
Володимир Зеленський. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Втім, президент упевнений, що Україні вдасться вийти переможницею з війни, розпочатої рф.

"Україна точно виграє цю війну. Питання, якою ціною. І питання часу", - заявив гарант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 6-річний Ілля з Маріуполя втратив батьків і написав листа Борису Джонсону: "ми переможемо. Я хочу грати у футбол".

Також ми повідомляли, Володимир Зеленський присоромив світових лідерів, і назвав головну умову припинення війни: "Заграють з Росією".

Крім того, ми писали, росіяни почали тікати з армії, аби не стикатися з ЗСУ: погрожують розстрілом і покараннями.