Відомий російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський зробив нову заяву. Чому Західна Європа так боїться перемоги України.

Таку заяву він зробив під час чергового інтерв'ю. У ньому він відверто розповів, чому світові лідери можуть побоюватися того, що Україна все ж повалить російський імперіалізм. Зокрема, найбільше цього бояться в Німеччині та Франції.

"Перемога України переформатує всі міжнародні відносини, уде ніякий Макрон не зможе міркувати, через скільки десятиліть Україна здатна вступити в ЄС. Нову структуру безпеки після кожної світової війни, а це безумовно світова війна, будує держава переможець, як після наполеонівських воєн на Віденському конгресі" - говорить політолог.

Андрій Піонтковський
Андрій Піонтковський

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У цьому випадку країн переможців буде три-Україна, США і Великобританія, А Німеччина і Франція зі своєю позицією втрачає повністю все.

Сталін призначив переможцями Другої світової війни ще й Францію, а Черчиль і Рузвельт були категорично проти такого рішення. Ця помилка і зробила Франції лідируючі позиції на світовій арені.

Борис Джонсон та Володимир Зеленський. Фото: YouTube
Борис Джонсон та Володимир Зеленський. Фото: YouTube

"Щодо кожного французького президента вони (російські спецслужби - ред.) збирали великий компромат. Як еротичного, так і корупційного характеру", - зазначив Піонтковський.

Спочатку він був проти політики російського диктатора, і навіть особисто образив його під час першої зустрічі після обрання в 2017 році. Через кілька місяців відбулася ще одна їхня зустріч, і вже там світ побачив зовсім іншого Макрона.

Еммануель Макрон і Олаф Шольц, фото: скріншот з відео
Еммануель Макрон і Олаф Шольц, фото: скріншот з відео

"Йому щось показали. І з тих пір він обслуговує Путіна у всю. Ми бачили, як він нав'язував вам кластери в Мінських угодах. І зараз, коли вже нема на кого спертися, Путін йому продиктував стати на чолі ось цієї Західної операції, яка буде називатися: "не треба принижувати Росію". Значить-треба змусити Україну погодитися на якісь вигідні умови миру, що рятують обличчя путінської Росії", - підкреслив він.

Макрон і Путін, скріншот: YouTube
Макрон і Путін, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що Польща готується до можливих обстрілів з боку Росії

Раніше повідомлялося, що українські військові хірурги провели операцію, яка не має аналогів у світі-воїни вже ходять по палаті

Також, 6 пострілів в хвилину, Генштаб ЗСУ показав гаубиці FH70 які вже воюють в Україні проти російської армії