Українські військові "Градами" знищили літальний апарат рф, про ювелірну роботу повідомив журналіст Сергій Тищенко.

Збройні Сили України поцілили і збили гелікоптер російських загарбників із реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град", повідомив журналіст на своїй сторінці Facebook.

"Нове ноу-хау ЗСУ - збити ворожу вертушку з БМ-21 Град. У мене все", - написав Тищенко.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Повідомленні підтвердив український військовослужбовець, блогер, журналіст, полковник Збройних сил України Анатолій Штірліц.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Град. Фото: Youtube
Град. Фото: Youtube

Він написав, що у разі, коли сумніви зазирнуть щодо боєздатності ЗСУ, згадувати цей факт:

"Коли хтось починає сумніватися у ЗСУ – згадайте це. Мужні воїни ЗС України – збили путінського коршуна (рашистський вертоліт) з БМ-21 Град", - написав Штірліц.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Жодних подробиць та місце події не вказуються. Нагадаємо, що реактивна система залпового вогню калібру 122 мм може атакувати на відстань 42 км. Призначена для загальної вогневої підтримки дивізій і бригад, ураження живої сили, бронетехніки та неброньованої техніки, польових укріплень тощо.

Град. Фото: Youtube
Град. Фото: Youtube

Нагадаємо, раніше ми писали, що Володимир Зеленський підтримав петицію українців та дав розпорядження, з росією впровадять візовий режим.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лукашенко віддав наказ створити оперативне командування збройних сил білорусі.

Також "Знай.ua" писав, що росіяни почали піднімати свої затоплені судна біля острова Зміїний