Воїни 128 огшбр захопили трофейний танк, який скоро боротиметься з окупантами.

Українські захисники продовжують боротися з російськими загарбниками, знешкоджувати і захоплювати їхню техніку. Захисники Закарпатського легіону, 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади показали фото трофейного танка. Про це в середу, 25 травня, інформує пресслужба 128-ї огшбр.

Трофейний Т-72. Фото: Facebook
Трофейний Т-72. Фото: Facebook

"128 окрема гірсько-штурмова бригада демілітаризує бойові підрозділи росармії – бійці одного зі штурмових батальйонів узяли трофейний танк. Після ремонту танк битиме колишніх господарів", – йдеться в повідомленні.

Трофейний Т-72. Фото: Facebook
Трофейний Т-72. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Російський танк у бою отримав зовнішні пошкодження. Його було завантажено на спеціальний трал, для відправки ремонтникам.

Трофейний Т-72. Фото: Facebook
Трофейний Т-72. Фото: Facebook

В той час з рф до України відправляють стародавні розконсервовані Т-62, які підуть хіба що на металобрухт, адже на такій техніці воювати складно. У них не має ні сучасного захисту, ні центру управлянні стрільбою, та й вони можуть стати легкою здобиччю для захисників.

Нагадаємо, раніше наступний пакет санкцій проти рф буде ще жорсткішим та паралізує банківську систему.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ завдає нищівні удари по окупантах, елітний підрозділ армії рф розбитий вщент.

Також "Знай.ua" писав, що українські партизани нагадали окупантам про долю нацистів та нюрнберзький трибунал.