Партизани знову пошкодили бронепотяг окупаційних військ у Мелітопольському районі.

Очільник Запорізької ОВА Олександр Старух розповів про роботу українських партизанів, які продовжують чинити опір окупаційній владі.

"Бронепотяг біля Мелітополя вчергове спіткнувся. Звичка така теж, - спотикатися. Партизани українські є, і будуть, і не дадуть окупантам жодного дня спати спокійно", - заявив Старух.

Бронепотяг рф. Фото: Youtube
Бронепотяг рф. Фото: Youtube

Декілька днів назад у Мелітополі вже підірвали бронепотяг з боєзапасами. У районі м'ясокомбінату було здійснено дистанційний підрив бронепоїзда російських окупантів. Склад поїзда – 10 вагонів, підрив був здійснений під вагоном з особовим складом.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

За результатами вибуху — пошкоджено дві залізничні колії, бронепоїзд зупинено, також зупинено локомотив з 10-ма цистернами ПММ, що прямував за бронепоїздом.

Бронепотяг рф. Фото: Youtube
Бронепотяг рф. Фото: Youtube

Запорізький район зазнав ракетних обстрілів. Вкотре ворог запустив 3 крилаті ракети по цивільному об’єкту. На щастя, постраждалих цивільних немає. Але ситуація залишається напруженою, адже підступні наміри російських військових невідомі.

Керівник ЗОВА повідомив, в цілому ж гуманітарна ситуація на тимчасово окупованих територіях залишається складною.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Борис Джонсон звернувся до українських дітей після візиту в "порожній Київ".

Як повідомляв портал "Знай.ua", по Маріуполю розтікається трупна отрута, але окупанти роблять постановочні кадри про "хороше життя".

Також "Знай.ua" писав, що російським окупантам не вдасться порушити поставки американської зброї в Україну.