У Кремлі вирішили спробувати дати "потужну відповідь" президенту США Джо Байдену через те, що він активно допомагає Україні і вводить санкції, проте вийшло лише насмішити. Так, на сайті МЗС рф з'явився список громадян Америки, яким заборонили в'їзд в "велику і могутню".

Джо Байден, американські політики і народ активно підтримує Україну у війні, яку розпочала Росія. США постачає Україні необхідне озброєння, чим заважає рф втілити в життя задумане. Так, У МЗС рф опублікували список американських громадян, для яких приготували "серйозну" відповідь - заборону на в'їзд до Росії.

Джо Байден, фото: скріншот з відео
Джо Байден, фото: скріншот з відео

У Кремлі заборонили відвідувати рф 963 громадянам США, серед яких звичайно ж, президент Джо Байден, його син Хантер Байден, держсекретар США Ентоні Блінкен, глава Міноборони Ллойд Остін і директор ЦРУ Вільям Бернс.

Сенат США, фото: скріншот з відео
Сенат США, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У рф назвали такий крок "вимушеними контрсанкціями", які нібито повинні змусити владу США визнати"нові геополітичні реалії".

Варто відзначити, що в "санкційний список" також потрапив американський актор Морган Фрімен.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці відправили Сергію Притулі 700 мільйонів гривень, ведучий впевнений, що кінець війни не скоро: "Сидіти і курити бамбук".

Також наш портал інформував, заслужений діяч науки і техніки України пішов на війну з двома синами - мріє дописати свої книги: "Живемо у великий час".

Крім того, наш портал інформував, українець був музикантом, бізнесменом, а тепер на фронті зі зброєю захищає Батьківщину - історії, які не залишають байдужими.