ЗСУ розбили росіян під час переправи через Сіверський Донець, знищено понад 80 одиниць вазкої техніки та близько 500 осіб особового складу.

Рашисти робили спроби форсувати річку з 5 по 12 травня. Для цього вони залучили танковий полк, і відступили тільки 13 травня, втративши близько 80 танків. Проєкт "Український свідок" показав наслідки форсування Сіверського Дінця, де загинули 485 російських військових.

Кладовище розбитих танків рф. Фото: Youtube
Кладовище розбитих танків рф. Фото: Youtube

Українські військові показали наслідки наступальної операції армії Росії на Сіверський Донецьк. Генерали окупантів відправляли своїх солдатів на забій, бажаючи догодити путіну і дати йому хоч мізерну перемогу до дня перемоги.

На відео видно залишки російської техніки, на яких білою фарбою виведені російська символіка Z, O, V.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Проте це ще імовірно не кінець, і російські війська планують другу спробу форсувати Сіверський Донець. За словами глави Луганської ОВА Сергія Гайдая, новий план розробляє диктатор путін.

Кладовище розбитих танків рф. Фото: Youtube
Кладовище розбитих танків рф. Фото: Youtube

За словами голови Луганщини, навіть після значних втрат техніки та особового складу на важливому стратегічному напрямку, росіяни не полишають спроби форсування, хоча солдати не поспішають виконувати накази.

Нагадаємо, раніше ми писали, що мольфарка провела обряд на смерть кожного солдата рф, що ступив на землю України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Чичеріна закликала йти війною на Фінляндію та Швецію, та назвала рф "потужною машиною".

Також "Знай.ua" писав, що захисник Чернігівщини з позивним "Добрий" розповів про пекло, яке пройшов.