Українські жінки є тими, хто завжди був берегинями для нашої землі. Певно, саме тому зараз після стількох прокльонів українських жінок до росіян зі словами "горіть ви в пеклі" вся росія запалала яскравим полум'ям.

Звичайно, дуже важко доводиться у цій війни матусям, адже вони хочуть зберегти найцінніше, що у них є - дітей. І ладні зробити все, що у їх силах.

Останні два місяці війни Тетяна Висоцька не в ефірі новин СТБ, бо тримає домашній фронт, поки чоловік служить у територіальній обороні. Але те, що відбувається в Україні, завжди пропускає через себе.

Дівчинка Аліса, яку розлучили з мамою. Фото: Facebook
Дівчинка Аліса, яку розлучили з мамою. Фото: Facebook

Крізь сльози у новому випуску "Неймовірна правда про українців" вона ділиться історіями інших мам, які їй запам’ятаються на все життя. Безстрашних українських мам, які до останнього захищатимуть своїх дітей навіть ціною власного життя.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Дуже важко переживати всі історії які пов’язані з дітьми. Маріупольські діти, вагітні - це страх. Говорити важко. Мене вразила сила та мужність українки Тетяни Близняк, яка годувала грудьми крихітну дочку Марічку, ховаючись від бомбардувань у київському метро. Її фотографія зроблена угорським фотографом була настільки насичена материнською силою, що блискавично поширилася у мережі і навіть на ресурсах Ватикану, потім її побачили УГКЦ, зробили ікону - такі речі не відбувається так швидко навіть у мирні часи",- згадує Тетяна.

Метро в Києві, фото: скріншот з відео
Метро в Києві, фото: скріншот з відео

Так само вразила Висоцькуі інша мама, мама Ольга, яка потрапила під обстріл у березні, а потім захистила своїм тілом, своєю груддю дитину, яка теж ще молочна.

"Усі ці невідомі загалу історії мотивують нас продовжувати вірити у перемогу заради малюків народжених у метро, жінок, які покинули дім, рятуючи своїх дітей, заради тих, хто залишається у розтрощених загарбниками домівках",- впевнена ведуча.

Нагадаємо, що Сабіна Мусіна поділилася болем української мами, вся Україна ридає: "Моє особисте ПВО не справляється".

Раніше ми повідомляли, що Олена Зеленська в Міжнародний день сім'ї нагадала, як окупанти позбавляли дітей батьків і роз'єднували люблячі серця.