У Національній гвардії показали, як спільними зусиллями ЗСУ, Нацгвардії та ССО підривали міст в напрямку з Рубіжного до Сєвєродонецька та Лисичанськ.

Підрив було здійснено з метою уповільнення просування російських військ. Про це повідомили у Facebook Нацгвардії.

Підрив мосту. Фото: Facebook
Підрив мосту. Фото: Facebook

"Щоб зупинити наступ сил окупантів на Сєвєродонецьк і Лисичанськ, деякий час назад було підірвано мости на ключовому сполученні, що йде з Рубіжного. Операцію проводили сили Бригади швидкого реагування Національної гвардії України, спецпризначенці ССО та Служба безпеки України", - йдеться у повідомленні до відео.

Захисники України підірвали стратегічні мости в Луганській області, завадивши наступу окупантів на Сєвєродонецьк і Лисичанськ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Підрив мосту. Фото: Facebook
Підрив мосту. Фото: Facebook

На відео видно, як вантажать вибухівку в авто, розташовують її під мостом, та відходять у безпечне місце. Після сигналу міст злітає у повітря. Підрив мостів це відома техніка для уповільнення ворога. Нагадаємо, що зруйнований міст не дав окупантам захопити Київ, і надасть перевагу під час оборони Луганської області.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в "ДНР" почали шукати способи для того, щоб уникнути прямого зіткнення з українською армією у війні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 59 окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка виклала нове відео зі знищенням техніки рашистів.

Також "Знай.ua" писав, що пропагандисти тепер застерігають Україну від вторгнення до РФ.