Це вже не смішно, але, російські окупанти в черговий раз змінили риторику. Десятий раз за тиждень придумали нове "виправдання" тому, чому війська увійшли на українську територію.

Цього разу відзначився глава Чечні Рамзан Кадиров. Тепер він каже, що Росія воює не з нацистами, а з НАТО. Все для того, щоб не втратити підтримку народу, який почав підозрювати про реальний стан справ на фронті.

Для того, щоб народ не висміяв "другу армію світу" через провал в Україні, Рамзан Кадиров почав говорити, що війна затягується через те, що вони воюють з усіма країнами НАТО. Методичка працює як по нотах.

"Ми сьогодні воюємо не проти України, бандерівців, ми воюємо проти НАТО. НАТО їх озброює, Захід озброює їх, там їх найманці", - сказав Кадиров, виступаючи на просвітницькому марафоні"нові горизонти".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Рамзан Кадиров. Фото: Youtube
Рамзан Кадиров. Фото: Youtube

За словами глави Чечні, їх країні зараз дуже нелегко, але, це хороший досвід. Досить забавно виглядає ця фраза, так як напали не на них, а на нас.

"Ми ще раз доведемо, що Росію не можна перемогти", — підкреслив глава Чечні. Мабуть, настрої у них серйозні, однак, вони вже самі розуміють, що нічого не вийде здійснити, ця війна буде ними програна, уде зовсім скоро.

Рамзан Кадиров. Фото: скрін youtube
Рамзан Кадиров. Фото: скрін youtube

До слова, за інформацією британської розвідки, брат Рамзана Кадирова Адам Делімханов, ймовірно, був командиром чеченських військових у Маріуполі.

Нагадаємо, що засновник "Азова" звернувся до українців з проханням притримати всі "секрети та інсайди"

Раніше повідомлялося, що жителі Бєлгорода панікують все сильніше, ЗСУ вже поруч з кордоном: бояться, що бойові дії перенесуться до них

Також, Історія українського героя, який боронив "Азовсталь" до останнього подиху