Українські бійці зі "Стугни" підірвали БМП-3 росіян, одним снарядом техніка вартістю мільйон доларів полетіла у повітря.

Російська БМП-3 вартістю в мільйон доларів влучно вражена українською ракетою. Влучно відпрацьований постріл зі "Стугни" продемонстрував 501-й батальйон морпіхів спільно із Силами Спеціальних Операцій. Відео влучного пострілу показав військовий журналіст Андрій Цаплієнко.

Також журналіст підкреслив, що спільні зусилля у війні з ворогом тільки покращують боєздатність українського війська.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

У цей же день солдати 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади завдали влучного удару по ворогу. В результаті вдалося знищити БМП-1 і частину особового складу окупантів.

Про прицільний обстріл росіян відзвітував прес-центр 25-ї бригади на своїй офіційній сторінці на Facebook.

До повідомлення прикріпили ролик з моментом нанесення удару. Відразу після бомбардування загорілася БМП-1 і здетонував боєкомплект ворога. Снаряди розривалися і літали в різні боки, а деякі здіймалися вгору не десятки метрів. Під час влучного обстрілу вдалося "підсмажити" частину окупантів.

Нагадаємо, раніше ЗСУ показали росіянам, як використовують трофейну техніку проти окупантів

Як повідомляв портал "Знай.ua", росіяни вкрай перелякані за Білгород, до якого наближаються українські війська.

Також "Знай.ua" писав, що в центі Маріуполя було знайдено ще одне місце масового поховання мирних людей.