Російська пропаганда продовжує "перевзуватися" практично щодня. Вони в черговий раз змінили риторику, і вперше за три місяці війни заговорили про капітуляцію.

На самому початку вторгнення, в кінці лютого, вони постійно своїм глядачам розповідали про те, що візьмуть великі міста, включаючи Київ, всього за три дні. Через більше 80 днів після початку повномасштабного вторгнення, вони заговорили вже зовсім інакше. Зрозуміли, що ніякої перемоги їм не бачити, але брехати своїм глядачам потрібно.

Цього разу вони вперше згадали таке слово, як "капітуляція", відзначаючи, що з їхнього боку цього не відбудеться. Вже зовсім скоро риторика знову зміниться на виправдання перед людьми, які вірять у всю цю пропаганду, чому саме вони програли.

Полонені орки. Фото: Telegram
Полонені орки. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Посол рф у Вашингтоні Анатолій Антонов відкрито заявив про те, що їхня країна не готова до капітуляції.

"Делегації з усіх боків підштовхують нас до переговорів. Але, за певних умов, і таких три. Це по-перше, припинити військові дії в ході "спеціальної військової операції". Друге-відвести наші війська за лінію до 24 лютого цього року. І третє, покаятися за все скоєне. Ми твердо і ясно говоримо і однозначно в цьому впевнені, принаймні російські дипломати, які працюють тут, такої капітуляції не буде, ніколи не буде" - говорить російський політик.

Полонені орки. Фото: Telegram
Полонені орки. Фото: Telegram

Здаватися вони поки що не збираються, проте, раз згадали слово "капітуляція" вперше за три місяці, значить сильно бояться наслідків для себе.

Нагадаємо, що полонених кадирівців неможливо допитати, причина банальна, але неможливо здогадатися

Раніше повідомлялося, що дружина бійця "Азов" Оксана не хоче повертатися до Маріуполя і перейшла на українську мову

Також, оборона Києва підготовлена до новому нападу: у військовій адміністрації прорахували Путіна на 10 кроків вперед