У Держприкордонній службі розповідають, що біженці з України повертаються, щодня потік українців, які прагнуть ступити на рідну землю збільшується, попри продовження війни.

Прикордонники на своїй сторінці у Facebook розповідають, що протягом останніх днів зберігається тенденція щодо збільшення кількості громадян, що повертаються до України.

"За минулу добу прибули майже 46 тисяч осіб, з них понад 42 тисячі – українці", - йдеться у повідомленні.

КПП. Фото: Facebook
КПП. Фото: Facebook

Також у повідомленні зазначають, де можна відстежувати завантаженість пунктів пропуску для перетину кордону до ЄС і Молдови. Це можна побачити з оновленням що три години на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

КПП. Фото: Facebook
КПП. Фото: Facebook

Також українцям нагадали, як слід перетинати кордон, та які документи необхідно мати:

"Через державний кордон здійснюється уповноваженими службовими особами Державної прикордонної служби України за дійсними паспортними чи іншими, передбаченими законодавством та міжнародними договорами, документами. Пропуск повнолітніх громадян України здійснюється по закордонних паспортах відповідно до Постанови Кабміну від 27 січня 1995 р. N 57".

Нагадаємо, раніше Макрон запропонував Україні піти на поступки по суверенітету

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти настільки бояться ЗСУ, що готові травмувати самі себе.

Також "Знай.ua" писав, що з 10 травня по 2 червня йде ретроградний Меркурій. Астрологиня каже, що побоюватися його особливо не потрібно, тому що найбільше він зачепить ринки і фінанси.