Астрологиня Анна Карпєєва прогнозувала підписання важливих для України документів на початку травня ще в квітні. І, як ми знаємо, Джо Байден підписав нам ленд-ліз.

Ведучий Юрій Третяк вирішив знову поспілкуватися з астрологом, щоб прояснити, яким буде літо для України.

"Ми зараз проживаємо початок війни... Ця історія з мобілізацією в россії астологічно в тему... По суті для росії війни ж немає і всі думали, що в травні оголосять мобілізацію. Тому що астрологічно травень - початок війни. Я вже чула, що вони перестали говорити про спецоперацію, вони всі почали розуміти, що справа серйозна... Активність по ленд-лізу почнеться в червні",- розповідає Карпеева.

Джо Байден. Фото: скрін youtube
Джо Байден. Фото: скрін youtube

Також Анна поділилася інформацією про те, що після підписання ленд-лізу на початку червня (десь 9 число), Україна почне отримувати озброєння і далі на нас чекає "веселе літо" з великою кількістю зброї.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Астролог попереджає, що повертатися до України ще рано, тому що війна в активній фазі почнеться знову з початку літа. І вважає, що це буде продовжуватись до лютого 2023 року.

"Наступний етап, поворотний момент війни - це кінець липня-серпень. У серпні буде використано максимально те озброєння, яке буде нам поставлено, наступальне... У листопаді теж будуть божевільні зіткнення, а потім будуть акти капітуляції. А наступної весни можна буде повертатися".

Астрологиня Анна Карпєєва, скріншот з відео
Астрологиня Анна Карпєєва, скріншот з відео

Під капітуляцією Карпєєва має на увазі поразку саме путіна і росії.

"Ні в якому разі не можна думати, що все вже закінчено. Війна буде, і військові дії жорсткі ще у нас попереду",- ділиться Анна.

Нагадаємо, що таролог Хомутовська розповіла про зникнення Олексія Арестовича.

Раніше стало відомо, що таролог розповіла про майбутнє Олексія Арестовича і пояснила його талант "ясновидця".