Холодноярці з 93 омбр під Ізюмом зі Стінгера приземлили чергового "нєсбіваємого" К-52.

Про це повідомив харківський військовий волонтер Роман Донік. На відео, яке розмістив волонтер, видно як палає і димить ворожа техніка.

Підбита техніка рф. Фото: Telegram
Підбита техніка рф. Фото: Telegram

"Сьогодні у 93 Холодноярській веселі жнива під Ізюмом. Перехопила розвідка групу спецпризначенців російських, шість 200, два 300. А піхоту, яка прикривала їх висування та супроводжувала, пошинкувала артилерія чеськими снарядами. Теж штук 10 в мінус. Ще й від Ка-52 небо звільнили. Правда за два дні і в нас мінус дві автівки. Люди з них цілі", - написав волонтер.

А пере тим повідомив про збитий гелікоптер К-52. Його, за словами Доніка, збили зі Стінгера.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Бурий дим серед поля - це збитий гвинтокрил. Зі Стінгера його "попросили" приземлитися Холодноярівці.

Також українці поповнили запаси танками, декілька ворожих одиниці техніки потрапило до рук ЗСУ.

Трофейна техніка. Фото: Telagram
Трофейна техніка. Фото: Telagram

Повідомляється, що окупанти саботують накази, та залюбки йдуть або в полон, або відсиджуються у окопах, не маючи бажання більше помирати.

Нагадаємо, раніше ми писали, що окупанти планують зробити з Херсона найближчим часом територію рф, коллаборант поділився подробицям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", моряк Дмитро розповів, як йому вдалося знищити російський бомбардувальник.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти самі збирають проти себе докази для Гааги та розвіюють міфи про "бідних солдатиків".