Українці вже третій місяць живуть у військових умовах, і додому приходять не пізніше 11, 10, а в деяких областях навіть 9 вечора. Всьому виною комендантська година, і громадянам розповіли, чи збираються його скасовувати найближчим часом.

Про це Денис Монастирський заявив під час телемарафону.

Денис Монастирський, скріншот: Youtube
Денис Монастирський, скріншот: Youtube

На його думку, поки що вкрай рано скасовувати комендантську годину в будь-якому з регіонів України. Навіть у тих, де вже не ведуться бойові дії, зберігається висока небезпека прильотів Російський ракет. Краще з цим поки що почекати, щоб потім не було гірше.

"Я думаю, що ще рано говорити про повне скасування комендантської години на певних територіях, де не ведуться бойові дії, тому що є ще досить велика небезпека", — заявив Монастирський.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Затримання диверсанта, фото СБУ
Затримання диверсанта, фото СБУ

Такий захід за два з половиною місяці війни повністю себе виправдав, і допомагає далі запобігати проникненню диверсантів в області. Коли планують його зняти-поки що невідомо, але, це відбудеться точно не найближчим часом.

"Тому моє особисте бачення, що нам ще належить певний час жити з комендантською годиною", — повідомив глава МВС.

Поліція. Фото: Autonews
Поліція. Фото: Autonews
Поліція. Фото: Autonews

Особливо небезпечно було в період з 8 по 9 травня, адже очікувалися провокації і напади диверсантів. Всі співробітники правоохоронних органів працювали в посиленому режимі, і на щастя, Україна успішно пережила ці дати.

Зараз продовжує діяти комендантська година в усі областях, включаючи столицю.

Нагадаємо, що українські ЗСУ збили 5 повітряних цілей, але не 200-й літак: БПЛА і Мі-28

Раніше повідомлялося, що на окупованих українці чинять опір агресорам

Також, російський опозиціонер Михайло Ходорковський зробив прогноз про закінчення війни в Україні