Російські окупанти почали застосовувати проти України ракети Х-22. Експерти розповіли, чому це одночасно добре, і в той же час погано.

Про це повідомив радник офісу президента Олексій Арестович під час чергового інтерв'ю з Марком Фейгіним. Регулярно вони записують трансляції, в яких обговорюють важливі події, що відбулися за день.

Цього разу вони завели тему про радянські ракети Х=22, які вони почали застосовувати проти українців. У них є кілька мінусів.

"Російська сторона почала використовувати ракети типу X - 22-Це старі радянські ракетки авіаційні. У них є одна неприємність - їх кругове ймовірне відхилення становить 200-300 метрів. Тобто вони дуже-дуже неточні", - розповів Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Це означає Те, що Росія буде промахуватися, і ще частіше потрапляти по цивільних об'єктах. До цього слід бути готовими, і ні в якому разі не ігнорувати повітряні тривоги. В один момент це може врятувати вам життя.

Олексій Арестович, фото з соцмереж
Олексій Арестович, фото з соцмереж

При цьому, Олексій Арестович далі зазначив, що в новині про використання росіянами радянських ракет можна знайти і позитив, а саме: "З іншого боку це означає, що високоточна зброя - не будемо говорити "закінчується", - її економлять".

Від росіян можна очікувати чого завгодно, вони не вміють стримувати своїх обіцянок. Саме тому, завжди потрібно слідувати правилам безпеки. Це стосується і повітряних тривог зокрема.

Нагадаємо, що росіяни скаржаться на свою владу, але в злиднях звинувачують українців: як пропаганда впливає на окупантський мозок

Раніше повідомлялося, що ЗСУ ліквідували російського чемпіона світу з танкового біатлону: армія Сергія Шойгу дає збій

Також, Путін продовжує відправляти на війну в Україну російських строковиків-ГУР МО