Стало відомо про те, що в Запорізькій області, під час обстрілів в "сірій зоні" помер екс народний депутат України Давид Жванія. Величезна втрата для рідних.

Про це повідомив у своєму Telegram- радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Сталося це поруч з селом Новопокровка, що в Запорізькій області, І Давид Жванія, при цьому, мав громадянство Російської Федерації. Загинув від рук своїх співвітчизників, які прийшли нас "рятувати".

"Екснардеп загинув сьогодні від артилерійського вогню біля блокпоста окупантів в районі села Новопокровка Запорізької області. Також відомо, що Жванія мав російське громадянство і був неофіційним представником "Росатому", - написав він.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За попередньою інформацією артилерійський снаряд влучив в автомобіль, з салоні якого був як екс-нардеп, так і інший чоловік 1972 року народження. Ось другому пасажиру в результаті вибуху вдалося вижити, але Давид Жванія помер.

Давид Жванія, фото: вільне джерело
Давид Жванія, фото: вільне джерело

Правоохоронні органи України на момент публікації офіційно не підтвердили факт смерті чоловіка, а у радника МВС Антона Геращенка величезна кількість питань, які ще належить з'ясувати. Зокрема, цікавить наступне - що він робив у"сірій зоні".

Нагадаємо, що сам Давид Жванія родом з Тбілісі, але в Україну приїхав ще в 1991 році. З лютого по вересень 2005 року Жванія був на посаді міністра з питань надзвичайних ситуацій в уряді Юлії Тимошенко. З грудня 2012 року по листопад 2014-го був знову народним депутатом України VII скликання. Після початку подій на Майдані покинув "Партію регіонів".

Нагадаємо, що російські окупанти у Херсоні почали селити в "порожні" квартири своїх військових: вимагають від голів ОСББ списки

Раніше повідомлялося, що в рф раптом перестав працювати Російська підробка YouTube, Мінцифри не натішиться

Також, ЗСУ ліквідували російського чемпіона світу з танкового біатлону: армія Сергія Шойгу дає збій