Російські окупанти продовжують скаржитися на свою владу, але, звинувачують у всьому, що відбувається Україну. Не хочуть визнавати, що їхня армія несе поразку, хоч і сама розв'язала цю війну.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмова від Служби безпеки України, який був пізніше опублікований в соціальних мережах.

Цього разу російський окупант розмовляв зі своєю матір'ю, і та вирішила поскаржитися на російську владу. Після новини про проведення кремлем параду настрої стали ще більш занепадницькі.

"Не знаю, до чого цей парад? На*рен він потрібен? Ганебно це все ... у всіх настрою немає... дебілізм повний. Всі пониклі ходять, сумні... Ну, велика частина людей. Вони розуміють, що і з роботою туго зараз настав, з цими санкціями. Коротше, хе*ня одна ... ціни величезні!" - ділиться з сином своїми переживаннями росіянка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Злидні, скріншот: YouTube
Злидні, скріншот: YouTube

При цьому, як ми вже зазначали вище, у всьому неподобстві вона звинувачує нікого іншого, Як Україну, і запропонувала синові "смажити шашлики з "хохляцьких". Вони не вірять в те, що це саме Росія розв'язала війну, і відправили молодих хлопців на війну, з якою вони можуть не повернутися.

Крім того, після того як росіяни принесли на українські території біль і розруху, ненавидить росіянка чомусь теж нас, адже вони стали жити гірше. Хоча здавалося б, куди гірше.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Бийте цих гадів!.. Після всього, що вони роблять, гади! Раніше я якось спокійно ставилася, а тепер ненавидіти їх почала", – каже мати синові. Бачимо, що їх пропаганда працює на 100%, і після такого говорити, що все проти війни - абсолютно недоречно.

Нагадаємо, що міф "про перший удар", який створили сталінські генерали: що не так з цією теорією, і як все було насправді

Раніше повідомлялося, що екстрасенс Макс Гордєєв назвав дату, коли припиняться обстріли українських міст

Також, російські окупанти відмовляються воювати і скаржаться на боягузтво командирів