Відомий український екстрасенс зробив черговий прогноз, І відповів на найпоширеніші запитання українців. Зокрема, заговорив і достовірності слів Олексія Арестовича, і коли перестануть обстрілювати українські міста.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю екстрасенса славі Дьоміну. Там вони поговорили на багато тем, які побічно стосуються війни.

Зокрема, зайшла мова і про радник офісу президента України Олексія Арестовича, який з початку повномасштабного вторгнення в Україну став заспокійливим засобом для мільйона українців. Чи можна довіряти його словам.

"Ось він щось більше, ніж психолог, тому що езотеричні нотки в ньому присутні. І з езотерикою він працює однозначно " - говорить екстрасенс.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Екстрасенс Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord
Екстрасенс Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord

Далі вони вирішили поговорити стосовно того, коли перестануть обстрілювати українські міста, і стане більш менш безпечно. Це те, що зараз хвилює українців чи не найсильніше, адже практично по всій країні зараз небезпечно, і в будь-який момент може бути оголошена повітряна тривога.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

"Дивись, пік відбувається в травні. З 20 квітня по 15 травня включно будуть потужні обстріли. Найголовніше пережити 9 число, яке всі бояться. Бої почнуть припинятися ближче до літа. Але у мене завжди було число 8, і я довго не міг зрозуміти, що це таке. А потім я розумію, що швидше за все це Серпень місяць" - продовжив Макс Гордєєв.

Нагадаємо, що військові рф напиваються і ріжуть один одного, почалася їх самоліквідація

Раніше повідомлялося, що СБУ майстерно провела операцію із затримання 11 російських снайперів: обстрілювали українські позиції

Також, російські окупанти відмовляються воювати і скаржаться на боягузтво командирів