Валерій Залужний - однозначно один з головних героїв сучасної України, якщо не самий.

Зовсім недавно наш головнокомандувач збройними силами став першим кавалером "Хресту бойових заслуг", успішно організувавши оборону держави з початку повномасштабної війни проти рашистської федерації.

Валерій Залужний. Фото: YouTube
Валерій Залужний. Фото: YouTube

Зараз пропонуємо повернутися до вересня 2021 року, на Youtube виходить 50-хвилинне інтерв'ю з Валерієм Залужним, в ході якого можна почути багато цікавих речей.

- Ви ніколи не замислювалися над тим, щоб закрити зараз стіною історію цих "квазіреспублік" і всі наші війська готувати до оборони, забувши про ці території, законсервувавши їх у власному соку?

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дивись, я, звичайно, як командир все життя чимось командував - відділенням, взводом. Як командир я хочу, щоб мої люди жили, не були каліками і були здорові. Звичайно, я цього хочу. Але поставити стіну... для того, щоб вони були живі і здорові (наші воїни)... чи досягнемо ми мети, для чого ми все це починали.

- Існує теза - помре путін і з ним можливо зміниться в Росії влада. А поки він не помре, навряд чи ми відвоюємо наші, тільки будемо людей наших втрачати.

Я людина військова, повір... я хочу, щоб солдати були живі, здорові, але прекрасно розумію, що на війні, на жаль, вбивають і калічать. Поки війна не закінчиться, вони будуть, на жаль, вмирати. Чи врятує від цього стіна чи ні - не можу відповісти на це питання.

Валерій Залужний, фото: скріншот з відео
Валерій Залужний, фото: скріншот з відео

І в самому кінці, відповідаючи на одне з бліц-питань, Валерій порадував глядачів відповіддю на питання - чи хотів би він проїхати танком по Красній площі.

"Ну, напевно, так... по-чесному. З прапорами, з музикою. І по Арбату теж", - заявляє він.

Нагадаємо, Головнокомандувач ЗСУ пообіцяв знищувати ворога ще ефективніше: "В основі-високотехнологічні види озброєння"

Як повідомляв "Знай.ua", ВСУ пішли в контрнаступ: Залужний підтвердив, що женуть окупантів

Знай.ua писав, Валерій Залужний здивував "космічною" зброєю проти крил росії: з таким нічого не страшно