Помер відомий журналіст Максим Мединський, захищаючи Батьківщину в лавах Збройних сил України.

Він був родом з Одеської області, з міста Болград з населенням близько 15 тисяч чоловік. Захищати територіальну цілісність нашої країни він відправився ще в 2014 році, після Майдану, коли рашисти окупували Крим і хотіли відібрати Донецьку, Луганську області, зустрівшись з опором.

Максим Мединський, фото: Facebook
Максим Мединський, фото: Facebook

Його батько-військовий журналіст, мати - теж служила, будучи вчителькою за освітою. Через це Мединський з дитинства мріяв стати десантником.

"Мені ніколи не було страшно втратити своє життя, тільки боявся втратити її якось нерозумно. Тому не стояло питання: йти на війну чи ні. У моїй країні війна, так що я повинен її захищати", - зізнавався Максим.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після початку війни в 2014 році, в якийсь момент він повернувся додому, до цивільного життя. Однак завжди тримав в голові можливість знову повернутися на фронт в будь-який момент. Це і сталося в лютому 2022 року.

"Завжди є що втрачати. Але важливо не тільки боятися втрат, а й захищати своє", - зазначив він тоді.

Про його загибель повідомив батько і Боглградська міська рада в соціальній мережі Facebook.

Максим Мединський, фото: Facebook
Максим Мединський, фото: Facebook

"Болградська міська рада висловлює слова глибокого співчуття родині Мединських з приводу трагічної загибелі сина Максима Мединського, лейтенанта Збройних сил України", – йдеться в публікації.

Нагадаємо, "Вам смішно? Чому не співаєте про Бучу?": мешканка Чорнобаївки розповіла правду, яку українці не помічають через "рекорди"

Як повідомляв "Знай.ua", СБУ майстерно провела операцію із затримання 11 російських снайперів: обстрілювали українські позиції

Знай.ua писав, батьки зірки "Холостячки" Борзенко з Нацполіції ледве вибралися з Маріуполя: "Всі були готові..."