Українці потроху відходять від шоку після того, як побачили, що краде російська армія в українців.

Звичайно серед золота, грошей, дорогої техніки дуже дивно побачити ношені труси, наприклад. Але окупанти з рф явно не бачили нічого подібного, що навіть оливкова олія здається їм елітним алкоголем.

Так, олія. Ви не помилилися. У мережі з'явилися кадри будинку, в якому побувала армія рф і господиня обнаржула на своєму столі відкриту пляшку олії і дві чарки поруч з нею.

@she_is_tory

#україна #рецепт #врек #укртікток #гумор

♬ Ой, Марічко, чичері - Борис Сичевський

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

З цього інциденту потішався багато хто. Дехто припускав, що напевно тому російські військові крали труси, тому що свої позагижували після масла.

Але виявилося, що крадіжки майна українців - це були тільки квіточки, а ось зараз пішли ягідки, адже кадирівці почали красти у своїх. Про це свідчить аудіо перехопленої СБУ розмови.

Так, один з ворожих кафірів, що стоїть на Херсонщині, скаржиться своєму знайомому, що чеченці вкрали у нього пістолет.

"Приїхали, мовляв, помолитися: "Пусти, брате, ми свої, на розвідці". Впустив, коротше, бл*дь... він поки молився, ПМ підрізав, нах*й! Стрибнули в тачку і... з'ї*ались", - розповідає російський загарбник.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

За втрату зброї його відправили копати окопи. А потім з'ясувалося, що просто так за цю провину не відкупитися, так що йому дали 2 дні на пошуки.

"А якщо не знайду, мене, бл*дь, завалять! І спишуть, що пропав ... розвідкою боєм на укропів... І мене укропи застрелили", - пояснює він.

Нагадаємо, що СБУ майстерно провела операцію по затриманню 11 російських снайперів: обстрілювали українські позиції.

Раніше ми повідомляли, що російські окупанти відмовляються воювати і скаржаться на боягузтво командирів: "Стільки людей погубили".