Українські спецслужби перехопили чергову розмову окупантів. Там вони поділилися лайфхаками того, як намагаються зберегти своє життя. Роблять все для того, щоб не воювати - прийшло усвідомлення.

Про це стало відомо завдяки новій публікація Служби безпеки України. У пості вони поділилися новим перехопленням розмови росіян, в якому ті розповіли, що роблять для того, щоб не йти в бій.

Вони почали вигадувати власні лайфхаки того, як не померти на війні в Україні. Російські окупанти насипають пісок в паливну систему, і після цього танк абсолютно не заводиться. Відповідно, в бій вони не йдуть, і ще один день життя. Однак, цього недостатньо. Їм потрібно ще перетнути кордон, і повернутися додому.

"Бійці пісок сиплять в паливну систему, в танки, щоб не йти в атаку! Я Тупі накази не виконую, я відмовляюся просто! Ось Я тобі про Пологи розповідав, коли ми там сиділи. Коли нас там кришили, як кошенят, бл * ядь. Він же, бл*дь, відправляв мене на танки, бл * дь, дебіла шматок. Я на*ер послав просто і все...", — заявив окупант своєму товаришеві.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Його співрозмовник нічого іншого сказати не зміг, як крім "нікому не можна довіряти". Після цього запитав, Чи не буде їм нічого за невиконання наказу, але, окупант впевнений, що нічого не буде.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Зараз риторика їхніх розмов сильно змінилася. Якщо раніше вони своїм рідним розповідали про те, що зможуть взяти великі українські міста всього за кілька днів, то зараз же розповідають про велич ЗСУ, і як вони намагаються уникнути зіткнення з ними, щоб зберегти собі життя. У цій і є всі росіяни.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Подоляк посміявся над розумовими здібностями росіян, які відмовилися від терміна "денацифікація"

Раніше повідомлялося, що ЗСУ пішли у контрнаступ: Залужний підтвердив, що женуть окупантів

Також, як працює система ППО, і чому вони так важливі для України: охороняють сон кожного