30-а ОМБ імені князя Костянтина Острозького знищили російських окупантів разом з їх бронетехнікою.

Українська армія стримує загарбників 72 добу. Нещодавно президент заявив, що у протистоянні ворогу наступила друга фаза, яка має на меті звільнити окупанта максимально з українських земель. На відео, яке розмістили у телеграм-каналах радник МВС Антон Геращенко, українські ЗСУ, демонструють свою вправну роботу за допомогою ПТРК та артсистем. Декілька цілей було влучено протитанковою зброєю, швидше за все "Стугною".

ЗСУ знищують окупанта. Фото: Telegram
ЗСУ знищують окупанта. Фото: Telegram

Серед знищеної техніки камаз з рашистами та МТ-12 і теж, з особовим складом. Також бійці знищили два танки, а одному з них просто "зірвало башню".

"Російському танку зірвало башню" - підписали відео армійці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

ЗСУ знищують окупанта. Фото: Telegram
ЗСУ знищують окупанта. Фото: Telegram

Також на відео видно, як вражають цілі в окопах, викурюючи з них окупантів. Після роботи української арти залишаються лише порожні тунелі, прориті у землі.

ЗСУ знищують окупанта. Фото: Telegram
ЗСУ знищують окупанта. Фото: Telegram

Українські захисники героїчно стримують ворога, дають йому відсіч, та почали проводити контратаки, щоб відтіснити окупантів з української землі.

Нагадаємо, раніше жителів Херсона позбавлять Instagram і Facebook, намагаються приховати правду всіма способами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти знову втратили контроль над низкою населених пунктів.

Також "Знай.ua" писав, що українців просять допомогти фіксувати злочини окупантів, створено спецпроект.