Широкомасштабна війна, яку росія розпочала проти України триває вже 70 діб, завдяки зусиллям українських захисників вдало відбити атаки на більшості ліній фронту.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що у російсько-українській війні розпочався другий етап. Головне завдання України на цьому етапі – максимально витіснити росію з нашої території, оскільки просування армії противника вже зупинено.

Володимир Зеленський. Фото: YouTube
Володимир Зеленський. Фото: YouTube

Основною метою для українських ЗСУ, за словами Зеленського, є відновлення територіальної цілісності України. Президент зазначив, що зараз почало надходити обіцяне озброєння від західних партнерів. Це підсилює віру в нашу перемогу.

"Є впевненість у людях, у Збройних силах, у собі, та у тому, що буде перемога. Ми не відступаємо. На сьогодні це вже новий етап. На якихось територіях ми стоїмо, вони заблоковані російськими військовими, там ми чекаємо на відповідну техніку, щоб вона з'явилася з нашого боку. На деяких територіях ми рухаємося вперед. Тому жодного кроку назад!", - підкреслив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У мережі показали відео, як звільняли Харківщину ЗСУ впродовж 14 діб

За словами Зеленського одразу отримати відновлення всіх територій Україні не вдасться, але слід зупинити путіна, та просування його українськими землями, а вже потім дипломатично вирішувати подальшу долю українських територій.

Нагадаємо, раніше Володимир Дантес дав потужну відповідь Лаврову на образи євреїв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі спливло цікаве зізнання померлого президента Білорусі Шушкевича.

Також "Знай.ua" писав, що росія продовжує нести колосальні втрати, з Маріуполя приїхало 10 КамАЗів з тілами.