Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден особисто відвідав завод "Lockheed Martin" в Алабамі, який виготовляє славнозвісні ПТРК Javelin.

Реакцію президента Джо Байдена процитували на сторінці Генерального штабу ЗСУ у соцмереж Фейсбук. ЗСУ також подякували США і зокрема Джо Байдену за надану підтримку у боротьбі з російськими окупантами.

"#ЗСУ вдячні за підтримку та допомогу #США / #AFU are grateful for #US support and assistance", - йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ. Генштаб ЗСУ

Джо Байден, фото: facebook.com/GeneralStaff
Джо Байден, фото: facebook.com/GeneralStaff

Своєю чергою президент США Джо Байден під час відвідин заводу-виробника Javelin виголосив промову, в якій зазначив, що ми повинні пишатися спільним зусиллями, адже ця потужна зброя вже у руках українських захисників.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Сьогодні я відвідав завод Lockheed Martin в Алабамі, який виготовляє ПТРК Javelin, які ми відправляємо в Україну. Зброя, створена тут, тепер у руках українських героїв, і це має значення. Це те, чим ми всі можемо пишатися", - сказав він. Джо Байден

Джо Байден, фото: facebook.com/GeneralStaff
Джо Байден, фото: facebook.com/GeneralStaff

Скріншот: facebook.com/GeneralStaff
Скріншот: facebook.com/GeneralStaff

Раніше Знай писав, кулеметник Роман після 30 років у кіно став "очима" ЗСУ і розповів про свою втрату: "Я виніс лише..."

Також ми писали, Едуард "Тор" відслужив 8 ротацій і порівняв ЗСУ у 2014 і зараз: "Бути частиною найкращої армії - до біса приємно"

Нагадаємо, "Не впорається без Ковбасної": російська пропаганда вигадала новий фейк про ЗСУ і "Придністров'я"