Стало відомо про те, що російські громадяни безпосередньо закликають своїх військових позбавлятися від українських дітей. Вважають, що в майбутньому з них виросте зло. Пропаганда головного мозку.

У соціальній мережі Twitter був опублікований запис того, як 10-річний хлопчик прощається зі своїм батьком, який обороняв Ірпінь в Київській області від російських окупантів.

Він це зробив заради майбутнього своєї дитини і рідних, але на жаль не зміг повернутися живим. Хлопчик стоїть біля могили свого батька, якого більше ніколи не побачить. І винні у всьому російські окупанти, які вирішили, що вони тут нові господарі, але отримали сильну відсіч.

Пропагандист, фото: скріншот
Пропагандист, фото: скріншот

Не пройшов повз цю новину громадянин Росії, який досить різко висловився про українську націю, зокрема, про дітей. Він закликав абсолютно нікого не шкодувати.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Цей виб * * док виросте і почне мстити. Навіщо залишаєте їх живими?! Вам мало було дитинчат цих нелюдів в Одесі?! Вони повинні бути всі знищені! Весь. Блажен, хто візьме немовлят твоїх, і розіб'є об камінь " - саме такої думки Золотов Олексій Віталійович, який вважає, що громадяни України повинні поголовно покинути цей світ.

Буча. Фото: Youtube
Буча. Фото: Youtube

Мабуть його доведеться засмутити, адже український народ не налякати «другою армією в світі», яка на ділі навіть не в першій десятці цього рейтингу, і несе колосальні втрати. Кожен, хто причетний до військових злочинів буде покараний, а роблячи подібні заяви він в черговий раз показав сутність росіян. Карма наздожене всіх.

Окупанти в ЧАЕС. Фото: Youtube
Окупанти в ЧАЕС. Фото: Youtube

Нагадаємо, що пропагандисти у своїх шоу вже хочуть продавати награбоване закордон

Раніше повідомлялося, що для закінчення війни є лише два варіанти, обидва не на руку Путіну-начальник ГУР Буданов

Також, СБУ вирахувала імена 900 окупантів, які творили звірства в Київській області.