Кожного дня українці дізнаються про нових героїв, які захищають їх з 24 лютого 2022 року, після того, як путін підло і тупо напав на Україну.

Ми всі будемо пам'ятати подвиг наших героїв і нескінченно молитися за їхнє життя. Але зараз прийшла черга познайомитися з хлопцями, які будуть не гіршими за полк "Азов". Правда захищають вони не Маріуполь, а Київ. Йдеться про невидимий батальйон "Привиди Києва"

Американський Фотограф Ентоні Піццоферрато поспілкувався з ними і поділився уривками розмов і кадрами мужніх хлопців.

"Мені показували фотографії вбитих росіян, яких вони нещодавно вбили під Києвом і на Донбасі, фотографії, зроблені ними особисто, і трофейну гвинтівку, вона для них була свого роду трофеєм. У цьому конкретному підрозділі є кілька солдатів спецназу, вони загартовані в боях з досвідом. Мені сказали, що вони були дуже раді бачити і познайомитися зі мною, я теж колишній військовий, і вони могли зі мною спілкуватися. Коли я увійшов у цей комплекс/казарму, я одразу ж повернувся в свої армійські дні, це був такий дивний, але приємний досвід, ми були однаковими, зі схожим менталітетом, братством, таким, яким я його пам'ятаю, і я відчував себе бажаним гостем. Були дебати, що краще, NLAW британського виробництва або Javelin американського виробництва" - ділиться Ентоні в своєму блозі.

Невидимий батальйон" Привиди Києва", фото Anthony Pizzoferrato
Невидимий батальйон" Привиди Києва", фото Anthony Pizzoferrato

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Влад (22) вже 4 роки служить в українській армії снайпером. Він родом з Хмельницького. Влад думає і сподівається, що через 2-3 тижні Україна виграє війну. Він високо оцінив все, що зробили США та інші західні країни, і те, що вони продовжують давати зброю, тому що це дуже допомагає, а також просив закрити небо, як і багато інших українців.

"Це схоже на Call of Duty в реальному житті, але без повторного відродження або збереження гри", - каже Влад.

Назар (20) - інженер в одному підрозділі з Владом і наймолодший у групі. Він житель Тернополя, дуже патріотичний і отримує задоволення від роботи в армії.

Зліва: Назар (20) і Влад (24), "Привиди Києва", фото Anthony Pizzoferrato
Зліва: Назар (20) і Влад (24), "Привиди Києва", фото Anthony Pizzoferrato

Нагадаємо, що ро російському телебаченню показали пораненого британського бійця, що воював на боці України.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович та Віталій Кім - все: українкам показали українських військових, яким позаздрить і Бред Пітт.