Ввечері ворог обстріляв Київ і це під час офіційного візиту глави ООН Антоніу Гутерріша.

За повідомленням мера столиці Віталія Кличка, відбулося два влучання в Шевченківському районі, інформація про постраждалих уточнюється. Радник ОП, та один з учасників мирного переговірного процесу Михайло Подоляк випустив твіт, у якому засудив дії кремля, та те, що росія досі знаходиться серед учасників ООН.

"Ракетні удари по центру столиці під час офіційного візиту Генерального секретаря ООН. Ще позавчора Антоніу Гутерріш сидів за довгим столом в Кремлі, а сьогодні в кілометрі від нього лунають вибухи. Листівка з Москви? Нагадайте, чому Росія досі займає крісло в Раді безпеки ООН?", - написав Подоляк.

28 квітня, генсек ООН відвідав Бородянку на Київщині, яка постраждала від звірств росіян.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я уявляю свою сім'ю в одному з цих будинків, тепер зруйнованих та чорних. Я бачу, як мої онуки в паніці тікають. Війна у ХХІ столітті неприпустима", — зазначив Антоніу Гутерріш.

Зазначимо, що генсек ООН прибув до України після візиту до москви. Ввечері генсек мав зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, раніше російські окупанти порушили одне з головних правил війни - нові докази від США про геноцид.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Всесвітня туристична організація ООН виключила росію з членства.

Також "Знай.ua" писав, що путін загрожує всім країнам та урядам, хто заважає йому вбивати українців.