Стало відомо про те, що США мають докази того, що російські окупанти стратили українців, які хотіли здатися в полон під Донецьком.

Про це повідомляє Західне видання The Hill.

Російські окупанти завжди готові на нелюдські дії, і про це вже давно знає весь світ. Останні два місяці вони тільки й роблять, що приносять в Україну біль і руйнування, а також влаштовують геноцид українського народу.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Кожен раз здається, що гірше до них ставитися вже не можна, але, вони доводять зворотне своїми діями.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У нас є достовірна інформація про те, що російська військова частина, що діяла в околицях Донецька, стратила українців, які намагалися здатися, а не поміщала їх під варту", - заявила спеціальний Американський посланник з питань міжнародного правосуддя Бет Ван Шаак на засіданні ООН.

оккупанти
оккупанти

Це порушення основного принципу війни, в якому йдеться про заборону на довільну страту цивільних і комбатантів, які бажають капітулювати, отримали поранення, або ж інші форми інвалідизації.

Російські війська знову намагалися всіх переграти, за що неодмінно в майбутньому обов'язково будуть покарані.

Війна в Україні триває вже третій місяць, і окупантська армія несе величезні втрати. Звичайно ж, їм це не подобається, і на третій день війни вони хотіли пройти маршем по головних площах українських міст, ось і тому відіграються за свій провал на українському народі. Влаштовують постійні провокації.

ЗСУ, фото liga
ЗСУ, фото liga

Нагадаємо, що військовий Сергій дізнався про смерть сина під час бою на Донбасі, але це його не зламало

Раніше повідомлялося, що россійські загарбники провели успішну самоліквідацію і демілітаризацію-застрягли в українському лісі і придушили самі себе

Також, розкрито найбільші нафтобази Росії, все біля кордону з Україною