У росії повідомили, що в Україні почали діяти дві групи "британських диверсантів", відомих, як Особлива аерослужба (Special Air Service, SAS).

Як повідомляють ВВС, російські офіційні медіа розганяють інформацію про те, що в Україні імовірно діють дві групи спецпризначенців SAS. За інформацією, яку надають російські медіа, "диверсанти" з Британії надають допомогу українським ЗСУ у західній Львівській області та на сході країни.

Повідомляють, начебто дві бригади SAS працюють на теренах України. Одна з яких нібито проводить "координаційну діяльність диверсійних груп" на підконтрольній росії території України.

Відомо, що зазначена служба, про яку згадують російські ЗМІ, відома своїми таємними місіями, включаючи повернення заручників, розвідку та боротьбу з тероризмом. У задачі служби входить проведення антитерористичних операцій, та підготовка бійців спецназу з інших країн, тренування прийомів партизанської війни та дій у непередбачених умовах.

Щоденно, допомога Заходу Україні зростає, а росію притискають чимдуж сильнішими санкціями. Велика Британія стала у цій війні справжнім партнером та рукою підтримки для України.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Проте наразі військова підтримка потрібна першочергово, тому 27 квітня стало відомо, що Велика Британія закликала Захід надати військові літаки в рамках довгострокової військової підтримки, та подвоїти допомогу українським збройним силам.

Нагадаємо, раніше у Польщі працевлаштували 80 тисяч українських біженців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Великій Британії "дали добро" Україні на нанесення ударів по об'єктах росії.

Також "Знай.ua" писав, що Борис Джонсон з кокошником на голові поїхав на "розборки" в Індію.