Стало відомо про те, що зустріч Володимира Путіна і Володимира Зеленського може відбутися вже з дня на день. З такими заявами виступили офіційні відомства Туреччини.

Повідомив інформацію про можливу зустріч Міністр оборони Туреччина Хулуси Акар. Він сподівається, що російському і українському гарант вдасться домовитися про зустріч вже найближчими днями.

Переговори в Туреччині
Переговори в Туреччині

Неодноразово з такою пропозицією виступав турецький президент Реджеп Таїп Ердоган, але, зараз заяву більш впевнені.

За словами Міністерства оборони, Анкара доклала величезну кількість зусиль на те, щоб вогонь в Україні припинився.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Хоча є деякі труднощі, ми сподіваємося, що, можливо, двом лідерам вдасться зустрітися в найближчі дні", — зазначив Акар.

Хулусі Акар, фото: скріншот з відео
Хулусі Акар, фото: скріншот з відео

Також, в Туреччині продовжують відзначати, що аж до закінчення війни країна буде вносити посередницький внесок. Зокрема, мова пішла про гуманітарну катастрофу, яка з кожним днем в гарячих точках стає тільки складніше.

Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram

Крайній раз турецький лідер розмовляв з Путіним у вівторок, 26 квітня. Реджеп Таїп Ердоган намагався донести до російського диктатора, як важливо припинити вогонь, а також створити гуманітарні коридори. У телефонній розмові йшлося і про зустріч лідерів ворогуючих країн, але подробиць про це мало.

Залишається сподіватися, що це дійсно так, і Україна зможе домовитися про закінчення війни на своїх умовах. У США при цьому зазначили, що готові "зрушити небо і землю", аби Україна здобула перемогу в цинічній війні, яку розв'язала російська влада.

Путін, скріншот з відео
Путін, скріншот з відео

Нагадаємо, що Зеленський показав двох врятованих маленьких українців з Маріуполя

Раніше повідомлялося, що ЗСУ показали, як натисненням однієї кнопки можна ліквідувати колону окупантів: втрати колосальні

Також, українка голими руками зупиняла ворожий танк у Бучі, не боячись посилати рашистів куди подалі