Головнокомандувач ЗСУ вирішив знову висловитися про дії російських військ в Україні. Війна в країні почалася більше 8 років тому, але такого пекла як зараз ще ніхто не бачив.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються актуальні новини з фронту.

"Війна почалася в 2014-му, але такого пекла, як зараз, ми не бачили. Вистоїмо! Спасибі всім, хто в строю! Вічна Пам'ять полеглих за Україну! Разом до перемоги!"- йдеться в повідомленні під постом.

Одна з жінка на опублікованому ролику каже, що прийшла в свою бригаду лише 18 лютого цього року. При цьому, вона прекрасно усвідомлювала той факт, що повномасштабного наступу Росії не уникнути, і комусь потрібно захищати наші землі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я надавала допомогу 28 лютого, коли загинув медик Ангеліна Євдокимова. Налетіли вертольоти і почали нас розстрілювати. 28 лютого у нас було троє поранених, і Ангеліну було вбито. Вона покликала, що звуть медика, і побігла до третього. Два з них було біля мене. Один вже повернувся на позицію, два інших - не знаю" - каже жінка.

Військова, фото: скріншот з відео
Військова, фото: скріншот з відео

Далі вона зазначила, що мало знає інформації про військових, так як на той момент вони служили разом тільки 10 днів, однак, цього спілкування було предостатньо. Фактично одного дня дня достатньо, щоб влитися, коли з вами поруч побратими.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"На сході інша була війна" - все, що потрібно знати про сьогоднішню ситуацію в Україні. Російські війська знищують все на своєму шляху, приносячи лише біль і руйнування.

Нагадаємо, що ЗСУ повернули повний контроль над 3 селами на Херсонському напрямку: Снігурівка вже близько

Раніше повідомлялося, що россійські міста продовжують тремтіти від вибухів: ППО у Воронежі і пожежі в Бєлгороді

Також, окупанти розграбовують музеї Маріуполя і вивозять найцінніше