Служба безпеки України вирішила відреагувати на заяви ФСБ російської федерації, яке насмішило деяких держслужбовців і багатьох простих жителів нашої країни.

"Креатив" Служби безпеки нашого ворога, з яким воїни ЗСУ героїчно боряться вже більше двох місяців, стосується затримання невідомих осіб, яких вони з гордістю назвали "неонацистами з України", які планували вбити пропагандиста Соловйова. І, звичайно ж, згодом показали нібито докази того, що це були саме представники наших спецслужб.

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео
Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

"Хочемо повідомити наступне: 1. СБ системно працює над посиленням безпеки нашої держави і не має наміру всерйоз коментувати нові фантазії російських спецслужб. 2. Соловйов є не громадським діячем, а звичайним пропагандистом - російським аналогом Геббельса", - йдеться в публікації.

Також йдеться і те, що Служба безпеки України не має жодних планів щодо вбивства цього пана. Хоча не виключають факту того, що Соловйов може самостійно захлинутися в "продуктах" власної низькопробної діяльності.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ось ФСБ рф показує картинку, нібито наші "неонацисти" при собі зберігали портрет Гітлера( класичний прийом), свастику, а також, чомусь, диски з комп'ютерною грою Sims 3.

Нагадаємо, воїни ЗСУ відправили до Кобзона російських окупантів, які орудували в Бучі: "Зазнавати втрат"

Як повідомляв "Знай.ua", полонені з "ЛДНР" вважають себе рабами Росії, несподівано опинившись під Сумами: "Підбираємо недоїдки"

Знай.ua писав, росія почала працювати за методичкою НКВД: накачують фейк про майбутній "розстріл"